Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Cap al campionat d’Espanya de patinatge

El club patinatge Tiana és a punt d’acomplir un somni. Millor dit: de fer-lo realitat patinant. Aquest divendres al matí les 12 integrants del Xou Juvenil, amb entrenadors, familiars i amics, marxen en autocar cap a Alcoi on, des de divendres, s’hi fa el campionat d’Espanya d’aquesta modalitat. És el primer cop a la seva història que Tiana hi participa. Per això, només ser a Alcoi ja és una fita per a tothom.

Al capdavant de l’expedició la presidenta del club, la Consol Rosés. Amb 80 anys acabats de fer, té molt clar que no es vol perdre un moment tan emocionant com aquest:

 

Els més de 400 euros que el club va recollir el diumenge dels Tres Tombs, amb una paradeta a la plaça dels Peixos, els seran de molta utilitat per ajudar algunes famílies amb les despeses del viatge.

 

El Xou Juvenil farà un entrenament a Tiana aquesta tarda a les 16h al poliesportiu i demà, després d’arribar a Alcoi, en faran l’últim.

El nivell al campionat estatal és alt. La majoria d’equips potents, assenyala la Consol, ve de Catalunya:

 

A les tianenques els ha tocat actuar, a Alcoi, a la posició 17 d’entre 20 equips, un lloc còmode, afirma la Consol. I és que les dues darreres competicions han tingut mala sort i els ha tocat actuar molt al començament.

Els 3 clubs millor classificats al campionat d’Espanya, aniran al d’Europa.