Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Carta col.lectiva als Reis d’Orient de Junts per Tiana

Tot i que encara faltes setmanes pel 6 de gener -o potser per això- Junts per Tiana ja pensa en els Reis d’Orient. Aquesta setmana engega la campanya “Ajuda’ns a fer la carta als Reis”, adreçada a veïns i veïnes del poble, per tal que qui ho vulgui els faci arribar allò que desitgen per a Tiana.

La carta als Reis que vol elaborar l’agrupació d’electors de forma col.lectiva, arribarà aquesta mateixa setmana “a totes les cases de Tiana” ha explicat la regidora Cristina Comas. Què rebran, exactament?

 

Tot allò que els tianencs vulguin demanar per al poble als Reis, es podrà fer arribar a Junts per Tiana de dues maneres: portant la carta que rebran a casa a una festa que Junts farà al Casal o bé omplint una carta electrònica que es pot trobar al web de l’agrupació d’electors.

Aquesta és la carta que els tianencs i tianenques rebran aquesta setmana
Aquesta és la carta que els tianencs i tianenques rebran aquesta setmana

Cadascuna d’aquestes cartes als Reis portarà, a més, una invitació a la festa oberta a tot el poble que Junts farà al Casal dissabte 2 de gener. I és que l’agrupació d’electors ha decidit obrir a tothom el clàssic pica-pica nadalenc que se sol fer només per als membres d’un partit. Cristina Comas:

 

A la festa al Casal, es llegirà públicament tot allò que la gent hagi anat escrivint a les cartes als Reis que els ha enviat Junts. Gemma Liñán, coordinadora de l’assemblea:

 

La carta servirà, també, per vehicular allò que voldria pel poble gent que té inquietuds però que prefereix fer propostes sense aparèixer públicament:

 

La festa al Casal del dia 2  es farà a partir de les 19h. Hi haurà un concert de bossa nova i samba, es podrà prendre caldo, torrades amb oli o beure un vi. La canalla podrà participar en un taller de fanalets.

La campanya de la carta als Reis, ha explicat Junts per Tiana, té un cost de 400 euros que es financien amb la subvenció de l’Ajuntament que li correspon a aquest grup municipal.