Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ciutadans vol formar a Tiana una assemblea local del partit

No hi ha dubte que aquestes eleccions han estat un pas de gegant per a Ciutadans. Una de les comarques on aquesta pujada ha estat espectacular és el Maresme: a tots els municipis que envolten Tiana, Ciutadans ha quedat situada, després del 27-S, com a segona força. És el cas de Montgat, El Masnou, Teià, Santa Coloma de Gramenet o Alella. I és tercera força a Badalona o a la mateixa Tiana, on el partit taronja ha augmentat 320 vots rspecte als comicis del 2012. Diumenge en ca obtenir 548, 25 menys que la CUP i 99 més que el PP, que a Tiana va ser el quart partit més votat el 27-S.

Tenint en compte que, a Tiana, Ciutadans no va fer campanya ni va penjar propaganda electoral, la pujada al poble és destacable. La Local ha volgut posar cara als seus representants. Però a Tiana no hi ha grup de Ciutadans. Al poble, es va presentar una llista a les Municipals del 2007 però, actualment, cap d’aquestes persones està en actiu al partit.

La més propera a Tiana, doncs, és l’assemblea local del partit a Montgat, que ja fa 10 anys que funciona. Juan Carlos Pablos és el seu portaveu i un dels dos regidors que C’s té a l’Ajuntament montgatí des de les darreres eleccions Municipals:

 

La tasca que caldria fer a Tiana, explica Pablos, pels membres del grup local no seria complicada. Només cal, afirma, que sigui gent amb ganes de treballar pel poble:

 

Pablos i el seu partit són partidaris de mancomunar el màxim de serveis entre Tiana i Montgat. El que el partit taronja proposa per Tiana, ha dit el regidor de Ciutadans, és molt concret:

IMG_3251

Juan Carlos Pablos afirma que Ciutadans treballa “transversalment”, agafant “el millor de les polítiques d’esquerra i el millor de les de dretes”. Per això, desmenteix rotundament que Ciutadans sigui de dretes o anti-independentista:

 

El portaveu de Ciutadans a Montgat es va criar a Barcelona però fa 21 anys que viu al Maresme. Primer a Mataró, on va ser un dels fundadors del grup local de Ciutadans, i els darrers 6 a Montgat.