Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Clam d’independència en l’acte unitari

La Diada d’aquest 2014 al poble ha estat marcada per l’acte unitari que ha organitzat El Pacte Local pel Dret a Decidir.  Aquest ha aconseguit reunir un centenar de veïns a la plaça de la vila. El Coro ha estat l’encarregat de posar so a aquesta trobada, amb cançons com “El cant del poble”, “La Santa Espina”, que ha fet sortir a ballar els sardanistes, o “Els Segadors”.

DSC08645

La veu de la reivindicació l’ha posat l’actor tianenc Miquel Gelabert, també membre del Pacte. Gelabert ha fet una crida al dret a decidir amb frases com “Més enllà de la independència hi ha la llibertat”, “Picarem pedra fins a fer forat” o “Serem tan forts i tan grans com els monstres que ens espanten”.

Miquel Gelabert amb les signatures a la mà
Miquel Gelabert amb les signatures a la mà

L’actor ha mostrat davant el públic i les autoritats locals les 2006 signatures que la campanya “Signa un vot per la independència” ha recollit a Tiana al llarg dels últims mesos. Aquestes han estat algunes de les seves paraules.


 

En aquesta trobada, a banda de les estelades i els crits de “Visca Catalunya Lliure” també s’han pogut veure samarretes de la “V”, la “Via Catalana” d’enguany.