Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Club Patinatge Tiana participa aquest dissabte al campionat provincial

Les 11 noies i el noi que conformen el grup juvenil del Club Patinatge Tiana tenen aquest cap de setmana, a Vic, el primer repte important de l’any: participen al campionat provincial ( comarques de Barcelona) en la categoria de Xou. Si es classifiquen entre els 8 primers clubs, aniran, el febrer, al campionat de Catalunya (al qual van aconseguir classificar-se l’any passat). Si allà també queden finalistes o guanyen, participarien el març al campionat d’Espanya.

El que valoraran, dissabte, les jutgeses, explica la Consol Rosés, presidenta del club, són 3 aspectes: la coreografia, patinar correctament i el vestuari. Precisament, el vestuari ha estat un dels temes que més han cuidat les tianenques a l’hora d’anar a Vic, subratlla la Consol:

 

A aquest campionat, però hi van amb una pedreta a la sabata, per dir-ho així. I és que al sorteig els va tocar actuar les primeres, “el pitjor que ens podia passar” creu la Consol:

 

Malgrat aquest possible entrebanc, el grup de Xou va “molt preparat i havent assajat moltes hores, fins i tot els dissabtes a les 8 del matí” assegura la presidenta. Ella, amb les mares, pares, familiars i amics de les patinadores (i el patinador) sortiran dissabte a les 7.30 de Tiana, per poder ser a les 10h a Vic assajant