Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Clubs de lectura virtuals i activitats en streaming, les propostes de Can Baratau per aquesta setmana

Can Baratau continua programant activitats per la seva agenda de confinament. Als clubs de lectura en català i en anglès, que tornaran a repetir la trobada virtual, es sumen dues activitats especials per Sant Jordi.

A través del seu canal de Youtube, la biblioteca oferirà aquest dijous 23 un taller de titelles de Sant Jordi en directe a les dotze del migdia. Estarà conduït per la Glòria Arrufat, que també s’encarregarà de l’Hora del conte temàtica que es farà a les sis de la tarda. Per participar en el taller només caldrà tenir cola, tisores, cartolina, pinces d’estendre de fusta i colors.

El divendres 24, a les set de la tarda, tindrà lloc una nova sessió virtual del club de lectura conduït pel Toni Sala. Aquest cop, amb motiu dels 50 anys de la mort de Josep Carner, es parlarà sobre poesia, concretament l’obra “El cor quiet”.

Per últim, el dijous 30, també a les set, el Book’s Club conduït pel David Requena farà una trobada virtual per parlar de “The heart of darkness” de Joseph Conrad.

Per participar en qualsevol dels dos clubs de lectura caldrà enviar un correu electrònic a b.tiana.cb@diba.cat.