Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comença el Campus de Nadal de futbol

Avui, dimecres 27 de desembre, ha començat el primer Campus de Nadal de futbol que es fa a Tiana, que continuarà el 28 i el 29 de desembre i el 2 i 3 de gener. En total, cinc dies on 20 nens de Tiana, Badalona i Santa Coloma de Gramenet ocuparan i compartiran els seus matins amb el que més els hi agrada: el futbol. El Campus l’organitza Total Football Company, una empresa nascuda fa mig any i fundada pel Christian Rueda i el David Moreno. En Christian explica com va ser el procés de creació:

 

El projecte del Christian i el David es caracteritza per l’aposta per una atenció més individualitzada, més enfocada al jugador i a la seva millora. L’objectiu primer i últim és que tothom qui passi per Total Football Company millori i creixi com a jugador:

 

El Campus de Nadal de Tiana segueix aquesta filosofia, que els nens que hi venen millorin, però sobretot que ho facin passant-s’ho bé. El Christian explica quina és la dinàmica del campus:

 

Als nens se’ls ha dividit en dos grups, segons l’edat. Cada grup té un entrenador que s’encarrega de les dinàmiques i els entrenaments. L’Edgar Rueda, l’entrenador dels prebenjamins i benjamins, explica com ha anat el primer dia amb el seu grup:

 

Durant la pausa per esmorzar, els nens que participen al Campus han explicat a La Local per què s’han apuntat, què els hi sembla i com ha anat el primer dia:

 

Després d’esmorzar han rebut una visita molt especial: el jugador de l’Osasuna Carlos Clerc. El futbolista els ha donat un discurs per motivar-los i ha respost a les preguntes que li han fet els infants. Tot seguit, per finalitzat el primer dia, han jugat un partit amb ell.

El segon Campus que organitza Total Football

Tot i ser una empresa jove, aquest ja és el segon Campus que organitzen des de Total Football Company. El primer el van fer a Santa Coloma, durant l’última setmana d’agost. En Christian explica de què tractava:

 

Per la tarda, després del Campus aquí a Tiana, estaran a Santa Coloma fent un altre dels seus programes, l’Élite, que es basa en un entrenament personal i en petit comitè, d’1 a 3 persones, amb jugadors de 15-16 anys.