Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comença el període de preinscripció escolar pel curs 2020-2021

Aquest dimecres 13 de maig, i fins al divendres 22, s’obre el període de preinscripció escolar pel curs 2020-2021 destinat al segon cicle d’Educació infantil, primària i secundària. També s’obre el període per a l’escola bressol.

A conseqüència de la situació actual, el tràmit haurà de ser per via telemàtica, tot i que els dies 19, 20, 21 i 22 de maig es podrà fer, de forma excepcional, de manera presencial mitjançant cita prèvia.

Escola Lola Anglada

L’Escola Lola Anglada ha recollit les instruccions per a poder portar a terme el tràmit de preinscripció en aquesta presentació, on expliquen des del calendari fins a la documentació necessària.

Pel que fa a la preinscripció presencial, que només es recomana en casos d’excepcionalitat, han habilitat el telèfon 67 352 16 87, on es podrà demanar la cita prèvia en horari de deu del matí a una del migdia i de quatre a sis de la tarda.

Només es permetrà l’accés al centre d’una persona per sol·licitud i s’hauran de portar bolígraf, mascaretes i guants propis. A la seva pàgina web han adjuntat el full d’inscripció que s’haurà d’emplenar.

Per últim, donat que no es va poder fer la jornada de portes obertes, també han adjuntat un seguit de documents perquè les famílies puguin tenir més informació sobre la línia pedagògica del centre així com els serveis que ofereixen.

Escola Tiziana

L’Escola Tiziana ha recollit les instruccions pas a pas per a poder portar a terme el tràmit de preinscripció a la seva pàgina web, on també expliquen la documentació necessària que s’ha de presentar.

Pel que fa a la preinscripció presencial, que només es recomana en casos excepcionals, han habilitat el telèfon 66 753 35 32, en horari de deu del matí a una del migdia i de quatre a sis de la tarda, i el correu electrònic info@escolatiziana.cat per demanar cita prèvia. També es poden fer servir per resoldre qualsevol dubte a l’hora d’omplir el formulari.

Només es permetrà l’accés al centre d’una persona per sol·licitud i s’hauran de portar bolígraf, mascaretes i guants propis. Sempre que sigui possible, s’haurà de portar emplenada de casa.

Podeu consultar el nombre de places disponibles en aquest enllaç que adjunten a la seva pàgina web.

Institut Tiana

L’Institut de Tiana també ha recollit les instruccions pas a pas per a poder portar a terme el tràmit de preinscripció a la seva pàgina web, on també expliquen la documentació necessària que s’ha de presentar.

Pel que fa a la preinscripció presencial, que només es recomana en casos excepcionals, han habilitat el telèfon 65 038 96 48 en horari de deu del matí a una del migdia o el correu preinscripcions@instiana.cat per demanar cita prèvia. També es poden fer servir per resoldre qualsevol aclariment o pregunta.

A la seva pàgina web també trobareu el nombre de places disponibles per a cada curs d’ESO.

Escola Bressol Municipal “El més petit de tots”

L’Escola Bressol Municipal també obre el seu període de preinscripció telemàtica. A la pàgina web de l’Ajuntament han publicat la documentació necessària i com fer-la arribar.

Pel que fa a la preinscripció presencial, que només es recomana en casos excepcionals, han habilitat el telèfon 61 756 28 82 per concertar cita prèvia.

També han adjuntat una presentació del centre, a causa de la impossibilitat d’enguany de fer les portes obertes.