Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Música i “teca” pel primer cap de setmana de Festa Major

El primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Cebrià és molt gastronòmic. Caldrà agafar forces perquè, aquest any, ve forta. Per anar obrint boca, aquest divendres a partir de les 20h La Descorxada permetrà recórrer en cercavila diversos bars de Tiana, amb música, beguda i molta, molta festa.

El cap de setmana seguirà amb dos plats forts de la festa tianenca: la Mongetada, dissabte al vespre a partir de les 21h a la Plaça de la Vila, i el concurs de paelles, diumenge, des de les 11h al parc del Dr.Barraquer.

El preu del tiquet de la Mongetada és de 6 euros. De postres, com cada any, rom cremat i havaneres, enguany amb el grup L’Empordanet. Un dels seus components va ser el músic ja desaparegut Castor Pérez, pare de la cantant Sílvia Pérez Cruz:

A la Mongetada, L’Empordanet cantarà “El meu avi”, “La bella Lola”, “La gavina” o “A La Habana me voy niño”.

Xavi Jonama, membre del grup juntament amb en Lluís Bofill, anima els mongetaires a pair el sopar amb ells:

 

Diumenge 11, unes 550 persones ja estan apuntades al concurs de paelles. Seran 26 grups, que a partir de les 11 del matí, disposaran de la llenya per fer el seu arrosset, prèvia inscripció. Això sí, l’arròs l’han de portar de casa.

I la Festa segueix…

Després, el cap de setmana del 17 i 18 de setembre suarem la cansalada: hi haurà pregó, L’Enrucada, jocs, tornejos, esport aeròbic de pes, espectacles, circ, correfoc, balls, DJ’s, matinades, gegants i 12 hores fent punta de coixí…