El primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Cebrià és molt gastronòmic. Caldrà agafar forces perquè, aquest any, ve forta. Per anar obrint boca, aquest divendres a partir de les 20h La Descorxada permetrà recórrer en cercavila diversos bars de Tiana, amb música, beguda i molta, molta festa.
El cap de setmana seguirà amb dos plats forts de la festa tianenca: la Mongetada, dissabte al vespre a partir de les 21h a la Plaça de la Vila, i el concurs de paelles, diumenge, des de les 11h al parc del Dr.Barraquer.
El preu del tiquet de la Mongetada és de 6 euros. De postres, com cada any, rom cremat i havaneres, enguany amb el grup L’Empordanet. Un dels seus components va ser el músic ja desaparegut Castor Pérez, pare de la cantant Sílvia Pérez Cruz:
A la Mongetada, L’Empordanet cantarà “El meu avi”, “La bella Lola”, “La gavina” o “A La Habana me voy niño”.
Xavi Jonama, membre del grup juntament amb en Lluís Bofill, anima els mongetaires a pair el sopar amb ells:
Diumenge 11, unes 550 persones ja estan apuntades al concurs de paelles. Seran 26 grups, que a partir de les 11 del matí, disposaran de la llenya per fer el seu arrosset, prèvia inscripció. Això sí, l’arròs l’han de portar de casa.
I la Festa segueix…
Després, el cap de setmana del 17 i 18 de setembre suarem la cansalada: hi haurà pregó, L’Enrucada, jocs, tornejos, esport aeròbic de pes, espectacles, circ, correfoc, balls, DJ’s, matinades, gegants i 12 hores fent punta de coixí…