Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comencen les obres a la cruïlla entre Pare Claret i carrer de Baix a la BV-5008

La Diputació de Barcelona informa que aquesta setmana comencen les obres d’integració de la carretera BV-5008 a la cruïlla entre el carrer Pare Claret amb el carrer de Baix, el principal accés d’entrada i sortida al barri de les Costes de Montgat.

Aquest punt de la carretera de Montgat a Tiana té un fort pendent i un revolt de 90 graus, fet que dificulta les maniobres d’incorporació a la via. Sovint, el gir per incorporar-se a la carretera en sentit mar provoca invasions del carril contrari. A més a més, no hi ha passos de zebra pels vianants ni accessos fàcils a les parades de bus properes.

Amb aquestes obres d’integració es vol solucionar aquestes problemàtiques. Per fer-ho, es regularà la cruïlla mitjançant semàfors, es dibuixaran nous passos de vianants i es traslladaran les parades de bus. També es milloraran les condicions del gir. De forma complementària, també es milloraran les condicions de drenatge del carrer de Baix.

Projecte d’intervenció en la cruïlla de la BV-5008 i el C/ de baix de Montgat. Foto: Diputació de Barcelona

Les obres tenen un pressupost de 143.149 euros i un termini d’execució de dos mesos. Durant aquest temps, es regularà el trànsit amb pas alternatiu mitjançant personal i semàfor provisional.