Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Compte enrere per fer un aparcament gratuït al centre del poble

Després de l’estiu el centre de Tiana disposarà d’un nou aparcament gratuït per a 41 places. Les negociacions amb els propietaris del terreny, que és molt a prop de la Plaça de la Vila, s’estan duent a terme aquests dies, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Núria Garcia:

 

L’estudi de mobilitat del poble que va fer l’empresa Doymo fa uns mesos, plantejava la necessitat de fer un gran aparcament al centre del poble. La seva missió seria anar absorbint bona part de les places que actualment hi ha i que s’aniran reduïnt, segons contempla el projecte per pacificar el centre que té l’actual equip de govern.

En canvi, el gran aparcament elevat que es vol fer al parc dels Teletubbies, que l’equip de govern també vol que sigui gratuït, sembla que va per llarg. El que està clar, assenyala Garcia, és que no es farà durant aquest mandat, en què sí que tenen tota la intenció d’arranjar el carrer Matas:

 

La possibilitat de fer soterrat el nou aparcament del parc dels Teletubbies està descartada per l’equip de govern perquè, afirmen, encariria molt més l’obra, d’una banda, i perquè, a més, “és molt més difícil i costós de fer-hi el manteniment”, assenyala Núria Garcia.

El projecte contempla elevar l’actual esplanada per tal que s’hi pugui aparcar a sota i jugar o passejar a sobre.