Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Compte enrere per la Fira de Nadal, el cap de setmana a la Plaça de la Vila

Tot és a punt perquè aquest cap de setmana torni a la Plaça de la Vila un clàssic tianenc: la Fira de Nadal que organitza l’associació de comerciants del poble, l’ACIST. Aquest any hi haurà 40 parades, un Food Truck (camió de menjar) de gastronomia tailandesa i una observació solar, a càrrec del Grup Astronòmic de Tiana, a la mateixa Plaça. També una gran novetat: espectacles de titelles, jazz i pallassos. En Lluís Gallén és el dinamitzador de l’ACIST:

 

La Fira de Nadal tindrà un component important d’artesania. En formaran part firaries locals i d’altres llocs de Catalunya, explica Gallén. Un dels moments forts serà dissabte a les 8 del vespre, en què hi ha previst un concert a càrrec dels tianencs David Pérez i Roger Giménez, músics de jazz que han participat en altres moments importants de la vila. A més, els pallassos tianencs Mabsutins actuaran a la Fira dissabte a les 12.30h

firanadal

A la Fira també hi trobareu el tió gegant, passejades en ruc i, com cada any, la rifa d’una panera gegant composada per productes dels comerços locals. També es farà el sorteig d’un premi de 500 euros -per gastar en botigues de Tiana- de la promoció Compra i Guanya, que es fa durant tota la campanya de Nadal a la vila.

Com sempre, els tallers tindran un protagonisme especial: n’hi haurà de fer ceràmica amb torn o de campanetes i fanalets de Nadal.