Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Convergència reclama a l’equip de govern que presenti el Pla d’Actuació Municipal

El grup municipal de Convergència-Demòcrates a Tiana “continúa esperant” que l’equip de govern presenti el Pla d’Actuació Municipal (PAM).

El PAM, al qual els governs municipals expliquen quines són les línies d’actuació prioritàries al seu municipi, està ja redactat pel que fa a Tiana i s’ha de presentar els propers dies, segons va explicat recentment a La Local l’alcaldessa, Ester Pujol. Malgrat això, Joan Graupera, un dels tres regidors de Convergència, no veu “gens clar” que sigui cert que el PAM es presenti en breu. Critica, a més, que al mandat anterior tampoc es va elaborar aquest Pla:

 

Per a Convergència la no existència, ara per ara, d’un PAM va “del tot lligat” al fet que tampoc existeix un pla de dinamització del comerç local. I aquest segon tema, assegura Graupera, també els inquieta:

 

La manca d’un PAM ha estat una de les raons, ha volgut recordar Joan Graupera, per les quals els seu grup municipal no va a votar a favor -es van abstenir- de l’aprovació del pressupost municipal, al ple del passat 12 de gener.