Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Convido al lector a viatjar amb mi per conèixer tots els indrets amagats de dins del Vaticà”

El periodista Vicenç Lozano, que va estar enviat a Roma com a especialista de TV3 durant 35 anys, ha presentat a Can Riera el seu nou llibre “Intrigues i poder al Vaticà”.

La presentació, que en un principi s’havia de fer als jardins de Can Baratau, l’ha dirigit la periodista Laura Garcia, que ha anat introduint les qüestions que es tracten al llibre perquè en Vicenç hi aprofundís. El periodista ens explica què es trobarà el lector quan llegeixi la seva obra:

Insisteix en la influència cabdal que ha tingut el Vaticà al llarg de la història on més recentment, explica que parla del pacte secret que van fer per destruir el comunisme el Papa Joan Pau II i el president nord-americà, Ronald Reagan.

El llibre ja feia tres anys que tenia interès per escriure’l, però amb la feina era incompatible. A partir de la seva jubilació el procés s’agilitza:

Els assistents han tingut l’oportunitat de preguntar directament a en Vicenç qualsevol dubte sobre el llibre i sobre el Vaticà en general. I també han pogut comprar-lo allà mateix i que els hi signés.