Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Convocada la desena edició del Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana

L’Associació En Negre, l’Ajuntament de Tiana i l’editorial Alrevés ja han convocat la desena edició del Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana de novel·la negra. Aquest premi, que es lliura durant el decurs del Festival Tiana Negra 2023, busca novel·les originals escrites en llengua catalana que s’adscriguin al gènere negre.

Els originals es poden presentar fins a les 12 del migdia del dia 2 de desembre per correu electrònic a través de l’adreça associacioennegre@gmail.com i han de tenir una extensió mínima de 110 pàgines i una màxima de 280, escrites a doble espai i amb font Times New Roman 12.

El correu ha d’anar acompanyat, a més del fitxer Word amb l’obra sense signar, d’un document amb la plica corresponent on s’especifiqui el nom complet, el correu electrònic, el telèfon, l’adreça i el DNI del participant.

D’entre totes les obres presentades, el jurat escollirà un guanyador que obtindrà un total de 2.000 euros: 1.000 s’atorguen en el moment de la concessió del premi i els altres 1.000 corresponen a l’avançament de drets d’autor que es faran efectius en el moment de la publicació de la novel·la per part de l’editorial Alrevés a través de la col·lecció Crims.cat. Com en anys anteriors, la publicació està prevista per setembre d’aquell mateix any, aproximadament.

La darrera edició d’aquest premi literari va recaure, per primera vegada, en dos autors: Pere Figueres i Mariló Álvarez Sanchis.