Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Creacions a punta de coixí

Polseres, flors, arracades i, fins i tot, tangues elaborats amb puntes de coixí. L’exposició que estarà a la Biblioteca Can Baratau entre el 12 i el 30 de setembre fa un repàs general a l’ampli repertori de creacions que es poden fer utilitzant aquesta tècnica tradicional. Una col·lecció elaborada íntegrament pel Grup de Puntaires de Tiana.

La idea de fer aquesta mostra va sorgir del diàleg entre l’entitat i la biblioteca del poble per difondre en què consisteixen les puntes de coixí als veïns de Tiana. Però, segons explica un dels membres del Grup de Puntaires, Laura Tolrà, també volien tenir l’oportunitat d’ensenyar el seu treball en un lloc on els tianencs passin habitualment, tal i com es fa a altres municipis.

 

Tot i així, cal avisar els que s’interessin per les puntes de coixí que, de moment, l’entitat de puntaires no pot acollir més membres. Aquest grup es reuneix cada dimecres entre les 16:00h i les 19:00h a l’antic edifici de correus. Un espai que, segons Laura Tolrà, se’ls hi està quedant petit i que, per aquest motiu, no els hi permet acceptar ningú més

 

El Grup de Puntaires de Tiana compta ara amb aficionats de totes les edats. El seu membre més gran té gairebé 90 anys i el més jove en té 11. Per això, des de aquesta entitat creuen que les puntes de coixí no estan limitades a cap col·lectiu i que l’exposició pot ser atractiva per tots els públics.