Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

D’acords comença temporada amb nova ubicació, nou horari i adaptat a la crisi sanitària

Arriba la cinquena temporada del D’acords, el cicle de concerts en petit format organitzat per Bandabòlit i la regidoria de Cultura. Una cinquena edició que, tal com explica en Pep Mula, membre de l’entitat tianenca, tindrà nova ubicació, nou horari i estarà marcada per la crisi sanitària:

 

Així doncs, el primer concert tindrà lloc aquest mateix diumenge 25 d’octubre a dos quarts d’una del migdia al Parc del Doctor Mascaró. Els protagonistes: Pedro Javier González trio:

 

En Pep explica que de moment tenen programats els concerts del novembre i el desembre. Malgrat la incertesa que els provoca no poder fer plans a llarga durada a causa del context actual, la seva intenció és estar actius durant tota la temporada:

 

La temporada passada es va haver de suspendre a causa de l’estat d’alarma pel coronavirus. El concert que s’havia de fer al març, de Ual·la!, es va aconseguir fer durant el mes d’agost:

 

Ara, el D’acords ha tornat amb la intenció d’apostar per la cultura i mantenir-la viva:

 

Per poder assistir al concert d’aquest diumenge cal reservar una entrada, totalment gratuïta, a través de la plataforma Entrápolis:

 

L’activitat es durà a terme tenint en compte els protocols per a la prevenció de la Covid-19, com l’aforament limitat i la disposició dels seients complint les distàncies de seguretat requerides, la ubicació d’un dispensador de gel hidroalcohòlic a l’entrada i mascareta obligatòria per a tots els assistents.