Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

De Can Fàbregas a Can Reon: el projecte cultural que busca revitalitzar la masia tianenca

La Renny i en Leon Ramakers són una parella d’origen holandès que es va instal·lar a Tiana fa uns cinc anys. Els dos formen part del món del disseny i la música i han volgut donar forma a un nou projecte artístic d’avantguarda que englobi l’art, el disseny, el vi, el menjar i la música.

El lloc escollit per tirar-lo endavant ha sigut l’antiga masia de Can Fàbregas, situada al Nucli de l’Alegria, un indret que els permet combinar aquest projecte artístic amb la vinya i el terreny que l’envolta. Sota el nom de CAN REON, la seva intenció és que la finca esdevingui un nou epicentre cultural de l’àrea metropolitana que compti amb concerts, dansa, teatre i exposicions d’art.

El tret de sortida d’aquest nou projecte tindrà lloc aquest divendres 13 de maig a les set de la tarda amb una inauguració que comptarà amb actuacions musicals i artístiques als tres espais exteriors de la masia, L’Era, El Jardí del Tronc i La Pedrera, i una experiència gastronòmica holandesa-catalana a càrrec del xef holandès Niels van Zijl.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de CAN REON (@canreontiana)

Els concerts els protagonitzaran l’artista tecno Colin Benders i el compositor, pianista i improvisador Marco Mezquida.

Aquesta inauguració serà la primera pedra d’un projecte que obrirà un nou ventall de d’esdeveniments i experiències a Tiana i que contempla, també, la reforma de la masia i la construcció d’un nou hotel i restaurant.