Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

De la “Vogue” al Passatge Moragas

Labagueria s’ha convertit en la primera botiga de bosses de pell del poble. S’hi poden trobar bosses grans, petites, creuades i d’espatlla. A més, també s’hi pot adquirir moneders, necessers i sobres.
L’establiment neix de la mà de dos tianencs: la dissenyadora de moda Mayka López, i el soci i arquitecte, Carlos de la Riva.

López pot presumir de la seva llarga trajectoria al món de la moda. Ha treballat en empreses de corseteria i de moda com ara Inditex, Javier Simorra, La Perla y Mandarina Duck. Així explica la dissenyadora l’origen del projecte:

 

López  defineix el model de negoci com a “local, responsable i sostenible”. La propietària qualifica l’espai com a “polivalent, que a vegades fa de botiga i altres d’estudi”. També explica que el balanç ha estat molt positiu i que han tingut molt bona acollida al poble.

Pel que fa el producte, n’ hi ha per a clientes ben diferents: colors estridents per les més atrevides i tons foscos per les discretes. Les bosses de Labagueria es definiexen com a “còmodes, lleugers i funcionals pensats pel dia a dia”. Així és com la creadora descriu el producte:

 

El negoci neix a Tiana. La propietària comenta perquè van decidir posar la botiga al poble:

 

LaBagueria a la “Vogue” i a “B&B”

“Ha estat un privilegi” Així és com defineix la dissenyadora la presència dels seus productes a conegudes revistes i a sèries de televisió.

 

La botiga va obrir el passat mes de desembre.  Se situa al número 10 del Passatge Moragas.