Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

De l’Scrabble al vi: una festa diversa

Segona part del programa especial:

 

La segona jornada de la fusió entre el Tast Tiana i la Festa Major Petita continua amb la tendència positiva d’aquest any. Tot i haver començat a primera hora de la tarda amb menys assistents que ahir, la Plaça de la Vila i les seves immediacions s’han anat omplint lentament fins assolir una xifra superior a la d’aquest divendres.

Entre els participants d’aquest dissabte cal destacar a la primera dona sommelier de Catalunya, Rosa Vila. L’experta ha afirmat que el vi de pansa blanca allarga la vida. A més, ha recomanat als joves que no els hi agrada el vi que comencin a provar-ho barrejat amb altres begudes com la gasosa. Segons ella, és essencial que aquest públic aprengui a apreciar el vi perquè, ara mateix, prefereix altres productes com la cervesa. Ha dit, fins i tot, que això pot representar un problema pel futur de la indústria vinícola.

Pel que fa a les paradetes de comerços, el president de l’Associació de Comerciants i Serveis de Tiana, Josep Aurell, ha assegurat que cada any reben més sol·licituds per participar en aquest esdeveniment. També ha parlat de la pacificació del centre i ha destacat que la posició col·lectiva de l’associació és contrària a aquesta reforma.

D’altra banda, la regidora de cultura i esports, Núria Blasco, ha destacat que la fusió del Tast Tiana i la Festa Major Petita per segon any consecutiu permet estalviar despeses. Tot i així, no tothom està d’acord amb aquesta combinació. Un dels membres de Doctor Mascaró, Adrià Vila, ha assegurat que els dos actes són importants però que no vol que es confonguin o es barregin. És per això que les seves activitats estan organitzades al marge de la resta.

El taller de creació de galetes, un tast de birres, La Pastoral de Bandabòlit o les partides de Scrabble a l’aire lliure són algunes de les activitats on s’ha pogut paticipar aquest dissabte amb motiu de la Festa Major Petita.