Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

De Mollerussa a Tarragona: el grup de competició de dansa de l’EMMD Tiana es classifica pel concurs nacional

El grup de competició de dansa de l’Escola Municipal de Música i Dansa ha aconseguit deu passis per la final del concurs nacional de dansa organitzat per CND España. De les 22 coreografies que van presentar els dies 3, 4 i 5 de març a Mollerussa, 10 van obtenir una primera posició que els va garantir la participació en la fase nacional. La Laura Almenta ens ho detalla:

 

El certamen va comptar amb la participació del grup jove, infantil i adult:

 

La Laura destaca com va ser un cap de setmana intens i marcat per la companyonia:

 

La final tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de maig al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i, tal com explica la Laura Almenta, si tornen a aconseguir alguna primera posició, aquest cop anirien al Campionat d’Europa:

 

A part del professorat del centre, enguany han pogut comptar amb l’ajuda de coreògrafes com Helena Canas, Yolanda Murillo o Paqui Maestre. Més enllà de les coreografies, però, també agraeix la feina de totes les persones que han ajudat a tirar endavant el grup de competició d’una manera o una altra:

 

El concurs de dansa que organitza CND España va adreçat a ballarins amateurs i preprofessionals d’entre 8 i 25 anys i compta amb diferents categories en solitari, a duo o en grup que van des de la dansa clàssica i dansa contemporània fins al jazz, hip-hop/urbà o fusió.