Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

De Singapur a Montgat… en bici

No fa ni una setmana que acaba de començar la seva fabulosa aventura però segur que en Rubén farà història: recorrerà en bici aproximadament 17.000 quilòmetres fent la ruta entre Singapur i Montgat, el seu poble.

Va sortir del país sudasiàtic fa 6 dies, dissabte passat, i ja ha creuat Malàisia i Tailàndia. Aquest divendres travessarà Myanmar en avió i seguirà en bicicleta per l’Índia (on anirà al nord, a la zona dels Himàlaies), Paquistan, Iran i Turquia. Després, travessant els països del nord del Mediterrani sempre dalt de la seva bici, ja anirà cap a casa, a Montgat, on calcula arribar a mitjan agost.

La Local-Ràdio Tiana farà el seguiment del viatge d’aquest montgatí en capítols que anirem publicant cada setmana. Seran 3 mesos i mig d’un llarg i fascinant viatge sobre dues rodes que ha començat aquesta setmana. El mateix Rubén ens explica com se sent:

 

En Rubén no farà el 100% del recorregut en bici però gairebé. Hi ha diverses raons per saltar-se algun tram d’aquest llarg camí. Ell mateix ens explica quines són:

 

El viatge d’aquest montgatí no és per pur plaer. Té un objectiu solidari que és aquest:

 

En Rubén és fill de la Rosi, treballadora del servei de neteja a l’Ajuntament de Tiana. Ella, està tan orgullosa del seu fill que gairebé no pot parlar:

 

En Rubén i la seva parella, que és del Masnou i acaba de tornar de Singapur en avió, han estat vivint en aquell país asiàtic els darrers 4 anys. Ara era hora de tornar, expliquen. I cadascú ho ha fet a la seva manera.