Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diables i música tornen a omplir el poble

El foc ha tornat a ser aquest dissabte un dels protagonistes de les nits de Festa Major, però aquesta vegada els tianencs més atrevits també han pogut apropar-se a les flames. La colla  de diables Trempera Nostramo, juntament amb les de Montgat, Santa Perpètua i Sant Antoni, han celebrat el tradicional correfoc de Tiana amb les seves respectives bèsties. Precisament, la incorporació dels monstres de foc és una novetat d’aquest any. Un canvi que el cap de colla de Trempera Nostramo, Miguel Àngel Martínez, valora molt positivament.

 

Uns 200 veïns del poble s’han atrevit a saltar sota el foc durant més d’una hora i mitja acompanyats pels tambors de la Republi-k de l’Avern. A més, també ha estat una bona ocasió perquè aquells que encara no havien vist a la Draga, la nova bèstia de Trempera Nostramo, la poguessin conèixer. Només hi ha hagut alguns problemes a l’hora de col·locar la traca final al “sostre” de la plaça. Tot i així, Miguel Àngel Martínez creu que “la gent ha quedat contenta” i s’ha mostrat agraït per l’ajuda que reben cada any d’altres colles de diables.

 

Després del correfoc, com no podia ser d’una altra manera, també s’ha pogut gaudir de bona música als carrers de Tiana. En aquesta ocasió, han estat els grups Cretins i La Budu Band que han omplert el Parc Doctor Mascaró amb el so de les seves cançons i han motivat a molts tianencs a moure el cos a ritme de Festa Major.

L’Orquestra Cimarron, per la seva banda, va portar la música més tradicional i els temes més actuals per fer gaudir al públic de totes les edats