Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diego Parra: “El govern ha de ser conscient que no tot el que fa ho fa bé i hauria de deixar-se més aconsellar i escoltar a l’oposició”

El 17 de juny es va complir un any de la investidura d’Isaac Salvatierra com a alcalde de Tiana. Continuem la ronda d’entrevistes per fer balanç d’aquest primer any de mandat amb el portaveu del PP, Diego Parra.

Com heu viscut des del PP de Tiana aquest primer any de mandat?

Pel portaveu del PP, aquest primer any de mandat ha suposat la tornada al ple municipal després de quatre anys de no estar-hi presents. En les eleccions del 2019 es van quedar sense representació i la van recuperar l’any passat. A més, també s’han hagut d’habituar a la nova realitat que suposa la majoria absoluta de Junts per Tiana.

 

Valoració de la relació entre el PP i l’equip de govern

Parra diu que “sempre que hem tingut algun dubte o alguna qüestió important ens hem posat en contacte amb l’equip de govern”. Destaca, però, que en aquest primer any de mandat el seu grup municipal ha votat per primera vegada en contra d’uns pressupostos municipals.

 

Tot i això, espera que la relació millori “tant per part del govern com per part nostra”.

 

Coses que s’han fet bé i coses que s’han fet malament

El regidor creu que els hi falta “una mica d’experiència” i que s’han d’acabar d’acostumar a com funciona l’administració pública, quins són els seus temps i els seus rols. Posa com a exemple els plecs de la concessió del bar del Casal i de l’escola bressol municipal. “El govern ha de ser conscient que no tot el que fa ho fa bé i que hauria de deixar-se més aconsellar i escoltar a l’oposició”, afegeix.

 

El portaveu del PP també diu que li dona la sensació “que estiguin posant les bases perquè es faci tot en el 2027, any electoral” i que el govern ha desenvolupat una política “de paper cartó, de vendre fum, però que després darrere no hi ha res”.

 

Quina nota li posaries a aquest primer any de mandat?

Tot i ser professor, Parra respon que “en el terreny polític, jo crec que la nota la posen els veïns cada quatre anys”.

 

Estat d’execució del PAM. Quins projectes han de ser prioritaris?

Parra diu que “a mi m’agradaria que quan es fes un PAM es tingués en compte quines són les necessitats reals que té el poble de Tiana”. En aquest sentit, creu que hi ha problemes endèmics que no s’han donat solució, com pot ser la neteja i l’estat dels carrers.

 

També destaca com a prioritari el tema de l’habitatge per tal que els joves es quedin a Tiana, quelcom en el que ja està treballant l’actual govern. El portaveu del PP acaba dient que “els temps de les grans inversions s’han acabat”.