Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diego Parra: “No podem tancar els ulls, la ciutadania demana més diàleg”

Ampliar el diàleg amb els afectats pel projecte de pacificació del centre: amb els veïns i els comerciants. Aquesta és una de les principals propostes del partit que encapçalarà Diego Parra en les properes municipals. El candidat del PP creu que, tot i que el seu grup municipal ha donat suport a l’ordenança de regulació del trànsit del centre, la ciutadania de Tiana “ha demanat més diàleg” i que, per tant, “cal estudiar-s’ho més”.

 

“Decidim el futur de Tiana, no si Catalunya vol ser un estat independent”

Parra ha insistit que el seu partit es presenta a les eleccions per “decidir per al poble de Tiana”. Creu que els grups que formin el consistori han de preparar propostes i mocions “a favor de Tiana” i “a nivell local”. I és que durant aquest mandat s’han votat propostes a favor del dret a decidir o mocions en contra la llei d’avortament de Gallardón, unes opcions que “cal deixar de costat”, segons Diego Parra. En aquest sentit, el cap de llista dels populars afirma que pactaria amb els partits disposats a treballar per al poble. Explica que ells volen fomentar el comerç local, lluitar per “deixar de ser un poble dormitori”, estudiar la rebaixa d’impostos com el de l’IBI o fer millores en les comunicacions cap a altres municipis com Badalona.

 

El PP segons Parra: estabilitat i solucions

El PP ha estat un partit que ha facilitat la governabilitat al PSC i a ERC durant els últims 4 anys. Amb el seu vot favorable s’han pogut aprovar els pressupostos o altres propostes com l’ordenança de regulació del trànsit del centre. El successor de Manuel Gonzalo ha fet una defensa d’aquesta actitud que, segons Parra, “ha garantit l’estabilitat insituticional”.

 

Diego Parra afirma que el PP és necessari a l’Ajuntament per continuar “aportant solucions”. Es defineix com una persona que persegueix el “desig de fer les coses millor per al poble”, que ho ha fet des de l’ensenyament i que ara ho vol fer des de la política. Confia que els fidels al partit els continuaran donant suport. A més, està convençut que el Partit Popular ha donat resposta a un altre reclam de la ciutadania: “la regeneració dels partits”. “És positiva l’aposta que ha fet el Partit Popular a nivell nacional de presentar noves cares”, ha afegit.