Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diego Parra: “Estem cansats de les mocions poc útils per Tiana que es presenten al ple”

Per al portaveu del grup municipal del Partit Popular, Diego Parra, aquesta és la seva primera experiència com a regidor. Tot i que fa anys que forma part del partit, el PP fa força mandats que té un sol regidor, càrrec que fins l’actual mandat ocupava el carismàtic tianenc Manuel Gonzalo. Ha estat, doncs, una persona difícil de substituir però això no ha estat una dificultat per a Diego Parra. Al contrari: Parra afirma que se sent “còmode” com a regidor en solitari d’un partit que sempre té uns centanars de vots a Tiana.

El portaveu del PP assegura que la missió del seu grup és, en bona part, “facilitar la governabilitat a Tiana”. Per això critica el que, per a Parra, és una actitud negativa en aquest sentit en certs grups de l’oposició. N’assenyala un en concret: Junts per Tiana.

 

Parra assegura que “nosaltres trepitgem carrer” i que, per això, està cansat de la quantitat de mocions “poc útils pel dia a dia del poble” que no han parat de presentar-se als plens tot aquest any.

 

Preguntat sobre per què el PP porta tan poques iniciatives sobre temes locals al ple municipal, Diego Parra té clar el motiu. No només això sinó que, a més, critica obertament els grups que presenten força mocions, precs i preguntes als plens:

 

Com a professional de l’Educació, a Diego Parra i al seu grup municipal, els preocupa especialment la manca d’espai que, segons assegura, patirà l’institut de Secundària de Tiana d’aquí a molt poc, el curs 17-18, amb la incorporació d’un tercera línia aquest curs vinent. Serà un dels fronts en què més lluitarà, anuncia ja ara Diego Parra.

Parra, encara que és “molt aviat” per saber, ell mateix, si repetirà a ono com a candidat, té “ganes de continuar”. I aprofita, també per fer una crida a militants o simpatitzants del PP que es vulguin afegir al grup local de Tiana, darreramenrt en hores una mica baixes pel que fa a quantitat de militants.

Escolteu l’entrevista sencera en aquesta mateixa notícia.