Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Dissabte arriba la segona edició de la Nit de Tapes al Mercat de Montgat

El proper dissabte 29 de setembre es celebra la segona edició de la Nit de Tapes al Mercat de Montgat. A partir de les 8 del vespre es podran degustar les diferents propostes gastronòmiques dels comerços, alhora que es podrà gaudir d’activitats i música en directe. La Ruth, gerent del Mercat de Montgat, explica quines activitats hi hauran:

 

A més a més, també hi hauran dos concerts de música. L’objectiu d’aquest esdeveniment, explica la gerent, és apropar als montgatins i montgatines, i a tothom qui s’hi vulgui acostar, als productes de proximitat del Mercat:

 

Com a novetat, aquest mateix divendres obriran un nou comerç, que arriba just a temps per oferir els seus productes en la Nit de Tapes:

 

La Ruth recorda que la primera edició va ser un èxit, fins al punt que no s’esperaven tanta afluència. Això va ocasionar que tinguessin problemes per oferir tapes a tots els visitants, problemes als quals han posat solució per aquesta segona edició:

 

Els preus de les tapes i les begudes seran de 2,5 i 1,5 euros respectivament. A més a més, tots els assistents podran participar en el sorteig d’una panera amb productes d’El Mercat de Montgat. Durant l’esdeveniment, l’aparcament serà gratuït.