Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Dos exregidors del PSC formaran part de les meses electorals el 27-S

Dos exregidors del PSC, José Navarro y Héctor González, han estat elegits per formar part de les meses electorals de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre.

Durant el ple de caràcter extraordinari celebrat aquest dimarts (que va durar tan sols 15 minuts), els funcionaris de l’Ajuntament van donar a conèixer els noms dels 36 tianencs i tianenques que formaran part de les meses. Entre aquests es troben els dos exregidors socialistes. A més del sorteig, durant el ple també es va aprovar l’esborrany de l’acta de la darrera sessió.

A Héctor González, que ha estat regidor de Medi Ambient, li ha tocat fer de president titular d’una de les meses de la biblioteca Can Baratau.  José Navarro, exregidor d’Hisenda, serà el president suplent de la mesa B del col·legi electoral que hi haurà a l’escola Tiziana. Tots dos han estat regidors durant l’anterior mandat, governat pels socialistes amb Esquerra Republicana.

Aquest any hi haurà una mesa més que a les passades eleccions, ja que la Generalitat recomana que no hi hagi més de 900 electors a cadascuna. Això evidencia, han explicat a La Local fonts de l’Ajuntament, el fet que el cens a Tiana continua creixent. En comptes d’haver-hi 11 meses electorals, aquesta vegada n’hi haurà 12.

Enguany votaran un total de 6.487 persones al poble. Pot votar tothom que sigui “ciutadà espanyol major de divuit anys i que tingui la condició política de català inscrit en el cens electoral”, tal i com recull el web del Parlament.També ho poden fer els catalans residents a l’estranger.