Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El 25N a Tiana: manifest, presentació del Pla Local d’Igualtat i teatre satíric

Enguany, la Sala Albéniz acollirà els actes programats per l’Ajuntament de Tiana per a commemorar el Dia Internacional contra la violència envers les dones.

El primer es farà aquest dijous 25 de novembre a les sis de la tarda i, a part de l’habitual lectura del manifest institucional, es comptarà amb les intervencions de l’Escola de Música i Dansa de Tiana i ASPAMOTI i es durà a terme la presentació del Pla Local d’Igualtat de Tiana.

El segon tindrà lloc el dissabte 27 a dos quarts de set de la tarda i consistirà en una píndola de l’espectacle teatral “ELLES”, a càrrec de la companyia La Melancòmica. La Mireia Casado, productora i directora, ens explica qui són:

 

Amb “ELLES”, La Melancòmica fa un repàs en clau satírica dels clixés de gènere, traient a escena tots aquells temes femenins dels quals ningú parla:

 

La Mireia ens dóna alguns exemples dels temes que es podran veure aquest dissabte:

 

La píndola es complementarà amb un col·loqui posterior. Per veure l’espectacle sencer, les podeu trobar al Teatre del Raval tots els dissabtes fins al 8 de gener a dos quarts de deu de la nit.