Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El 9N comença a Tiana amb llargues cues

La consulta convocada aquest 9 de novembre ha començat amb molta força a Tiana. Des de l’inici de la jornada els veïns del poble han deixat palesa la seva voluntat d’opinar sobre el futur polític de Catalunya. Abans que obrissin l’únic punt de participació, l’Institut, ja hi havia més de 50 persones de totes les edats fent cua a la porta. A més, durant la primera hora uns 500 tianencs s’han apropat fins al centre escolar per dipositar el seu vot a la urna d’una de les vuit meses electorals.

De fet, els voluntaris convocats pel Pacte Local pel Dret a Decidir s’han mostrat sorpresos i satisfets davant l’allau de veïns que s’han presentat de bon matí. Per la seva banda, alguns votants asseguren que s’han decidit a anar tant d’hora perquè no podien esperar més.

 

Però els motius que han impulsat als tianencs a anar a votar tan aviat han estat molt diferents, des de la casualitat fins a l’esperança de fer-ho ràpid.

 

Tot i així, tots els veïns admeten estar igualment motivats i comparteixen l’opinió que participar a la consulta d’aquest diumenge és molt important, independentment de l’hora quan es vagi a votar.

 

A més, per gairebé tots els tianencs, aquesta jornada apunta cap a l’èxit.

 

El que sembla clar és que, si el ritme es manté durant tot el dia, els índexs de participació a Tiana seran molt alts. L’Institut mantindrà les seves portes obertes fins les vuit de la tarda. Fins a aquella hora, tots els veïns que tinguin una adreça de Tiana al seu DNI es podran apropar al punt de participació per dipositar el seu vot.

Com a curiositat, també cal destacar que el primer veí que ha votat a Tiana ha estat l’actor Miquel Gelabert.