Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana aconsegueix golejar al Liverpool de Mataró (6-2)

Els homes de José Gómez han fet un partit gairebé perfecte aquest diumenge al matí al Municipal. El CCE Tiana ha estat el millor del partit amb molta diferència i després de dues derrotes els tianencs necessitaven sortir d’aquesta mala dinàmica. Els homes de Gómez han sortit molt connectats contra un rival i al minut 1 Darbra ja ha avançat al primer equip. Els tianencs però s’han trobat que a la primer part no ha pogut tornar a marcar. Al descans s’ha arribat amb aquest marcador d’1 a 0 que poc feia preveure com acabaria.

A la segona part s’han destapat i els tianencs han començat a encadenar els gols fins a posar-se 4 a 0, sobretot gràcies a Llagostera. Aquí han arribat la relaxació i han marcat els mataronins retallant fins al 4 a 1. Els tianencs han tornat a retallar amb el 5 a 1 i a quatre minuts han caigut els dos darrers fins arribar al 6 a 2 que ha estat definitiu.

Els tianencs han vist, però com la resta de rivals ha tornat a guanyar.  El Poblenou de Pineda segueix sent el líder del grup tercer després de guanyar per 7 a0 a casa contra l’Alella. Per altra banda l’Argentona que segueix a la segona posició ha aconseguit guanyar també contra l’Àguila de Badalona pel mateix resutlat 7 a 0. Els badalonins que segueix cuers amb -2 punts.