El CCE Tiana comença la temporada amb derrota (1-2)

El CCE Tiana ha començat amb mal peu aquesta temporada a quarta catalana.  Els de Juan Carlos Giménez han caigut per 1 a 2 contra el Mataró Athletic en el primer partit a casa.  Els tianencs van anar sempre a remolc en el marcador amb  uns mataronins amb molta més iniciativa i empenta. Els tianencs, un equip nou, li ha costat conjuntar-se com a tal. Adrià Durant ha avançat als de la capital del Maresme al minut 19 i aquest gol els ha condicionat molt el partit. Abans del descans, però, el CCE Tiana ha pogut fer el gol que suposava l’empat. Alejandro Herédia ha fet marcat el que suposava el 1 a 1 al minut 41 i feia que la primera part acabes en taules.

A la segona el domini no ha estat clar. Anades i vingudes sense dominador clar. Quan semblava que el partit acabaria amb repartició de punts, al minut 79 Albert Orriols ha marcat el 1 a 2 que a la part seria el resultat definitiu. Per aquest motiu els tianencs comencen la temporada sense poder sumar cap dels punts que estava en joc.

Ara esperen poder fer un millor paper el proper partit contra el Sant Pol B, al que visitaran el proper cap de setmana.