El CCE Tiana empata contra el Sant Pol i continua lluitant per escalar posicions (1-1)

El CCE Tiana només ha pogut empatar contra un rival directe, el Sant Pol. Els de Juan Carlos Giménez han cedit dos punts a casa al empatar a 1 contra els de l’Alt Maresme. El partit ha estat marcat per les interrupcions constants durant el matx. Fins a vuit cartolines grogues han vist els tianencs en un partit que no ha estat com hauria volgut l’entrenador. La majoria per parlar i per dirigir-se al col·legiat.

Al descans es marxava amb el mateix marcador que s’ha començat sense gairebé manera de canviar-lo. És més, els gols no han arribat fins a falta de 10 minuts per acabar el partit. Al minut 80 els tianencs, tot i jugar amb un home menys, han aconseguit avançar-se en el marcador per mitjà de Colorado, que ha obert el marcador. Però a manca de 3 minuts el Sant Pol ha tornat a igualar el marcador i ha deixat el que a la par seria el 1 a 1 definitiu.

Un partit que l’entrenador creu que podrien haver guanyat, Juan Carlos Giménez

El mateix entrenador també considera que han perdut una molt bona oportunitat de poder fer les coses bé, ja que la sensació ha estat que han deixat escapar dos punts que poden ser vitals al final de temporada

Amb aquest marcador els tianencs perden dos punts d’un partit que l’entrenador creu que per punts podrien haver guanyat, Juan Carlos Giménez

Ara l’entrenador ja només li queda pensar en la propera jornada. Una altra pèrdua de punts faria dir gairebé adéu, a les opcions d’estar a la zona alta i lluitar per una de les places d’ascens.