El CCE Tiana empata contra el Sant Vicentí (3-3) i continua sent jutge de la part alta

El CCE Tiana segueix sent un dels grans animadors de la Quarta catalana. Els tianencs, que fa setmanes que tenen clar que pujar és molt complicat, s’han convertit en un equip incòmode pels rivals de al zona alta i per aquest motiu ja porta dues setmanes fent perdre punts als conjunts que lluiten per pujar. Si la setmana passada va ser el Canet, aquesta ha estat el Sant Vicentí, que al final ha aconseguit treure un punt de la seva visita al municipal en el darrer instant i per un marcador de 3 a 3.  Un partit que van tenir controlat i que es va tornar boig a la primera part. Així ho explicava el mateix entrenador Juan Carlos Giménez

El partit ja va marxar al descans amb 2 a 2 i demostrant que hi havia moltes ganes per part dels dos equips. Els tianencs sempre van anar a per la victòria per acabar la temporada amb el millor gust de boca possible. Els de Sant Vinents perquè els anava el pujar. Al final repartiment de punts en un resultat que va ser valorat per l’entrenador com a símil un “David contra Goliat”

Sense més opcions ja l’equip pensa en la propera temporada, encara que aquesta nova faceta d’animador de la zona alta no desagrada al tècnic, Juan Carlos Giménez

La propera setmana descansaran i ja no tornaran a l’activitat fins passada setmana santa. Dues setmanes que serviran per recuperar jugadors i començar a assentar les bases del que ha de ser l’equip de cara a la propera temporada.