El CCE Tiana empata contra el Viladecavalls (1-1) en un partit ensopit

El CCE Tiana ha deixat escapar dos punts a casa en empatar contra el Viladecavalls B 1 a 1. Els de Juan Carlos Giménez no han pogut fer res contra un dels equips de la zona baixa de la taula i veuen una mica més difícil intentar pujar de categoria. L’empat ha fet que s’allunyin una mica més de la zona noble de la taula.

Els tianencs han començat amb ganes i anant a l’atac. L’objectiu era aconseguir els tres punts i no deixar marxar cap més punt del Municipal. Però, tot i disposar de més ocasions, no s’ha enviat cap xut al fons de la xarxa. El matx ha agafat un gir complicat quan l’àrbitre ha expulsat un central del Tiana injustament. Els jugadors han marxat al descans amb l’empat a zero inicial, però amb un CCE que només tenia deu jugadors.

A la segona part les coses no han canviat; l’equip ha seguit tirant del carro i anant a per totes, però el partit no ha acabava de donar resultats positius. La boira que hi havia al camp ha estat un dels condicionants importants i l’equip no ha pogut fer res per sumar una victòria de manera clara.

Els tianencs han fet el gol al minut 72. Al 92, el Tiana ha tingut l’oportunitat de sentenciar amb un 1 contra 1, però no ha sortit bé: el jugador del CCE Tiana no ha sabut marcar i el porter ha aconseguit evitar el gol. Al minut 94, els tianencs han rebut el gol que empatava i els deixava sense dos punts en un partit que, segons Juan Carlos Giménez, ha estat “dolent i lleig”.

La propera setmana, el CCE Tiana juga contra el Molinos de Mataró, un dels rivals a tenir molt en consideració, ja que són ferms candidats a pujar de categoria. Jugar contra un dels equips de la zona alta de la taula, podria motivar més el CCE Tiana.