El CCE Tiana empata contra l’Empenta (4-4) i es queda al marge del precipici

El CCE Tiana ha empatat contra l’Empenta Associació Esportiva de Premià de Mar. Els de Juan Carlos Giménez han vist com deixaven escapar un partit que tenien controlat, Els tianencs s’han avançat per un gol de penal de Kiko Peña al minut 11. El segon ha arribat al següent minut per obre d’Ivan Albí. Aquí han reduït distàncies els de Premià, al minut 33. Però al 35 el Tiana tornava a ampliar distàncies amb un gol de Carlos Arenillas.

A partir d’aquí els problemes s’han anat succeint amb el temps i el mateix entrenador reconeix que els han posat al Partit, Juan Carlos Giménez

I és que a partir d’aquí el 1 a 3 el Tiana ha anat enrere i ha vist com li feien tres gols que tornava en contra. Han encaixat un gol en contra en pròpia porta. Després han vist com els hi feien dos gols més i es quedaven a sota. Al final Roger ha aconseguit un gol al minut 87 que ha empatat un partit que per punts haurien aconseguit els tianencs.

Ara queden molt poques opcions de salvar la categoria. Matemàticament cal que els tianencs guanyin tots els partits i esperar els mals resultats de la resta. Això fa que la salvació sigui complicada. Tot i aquestes expectatives han fet que no perdin l’esperança. Juan Carlos Giménez

Ara només queda anar a per totes aquesta temporada i pensar en la propera jornada. Jugaran contra la Mataronesa, un dels rivals de la zona alta de la taula classificatòria.