Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana encara no nota el canvi i torna a perdre a casa del Pineda (4-0)

El CCE Tiana no ha fet valer aquella màxima d’entrenador nou victòria segura. Els homes que entrena Ferran Martín han catgut de manera clara a Can Xaubet contra el Pineda de Mar. Els tianencs res han pogut fer ja que no tenien el rodatge necessari i tampoc és un dels partits fàcils.

L’enfrontament ha començat amb les noves incorporacions al terreny de joc i pocs canvis a la banqueta. Els tianencs han vist com els de l’alt maresme s’han avançat als 9 minuts i a partir d’aquí han aguantat molt bé el resultat. Però a la segona part les coses han començat a afluixar i els tianencs han vist com els hi començaven a caure els gols. Una baixada física important que han notat en excés i que ha estat motiu de càstig. En el moment en que ha baixat el to físic ho han patit al marcador

Ara només queda pensar en la propera setmana i en la fortalesa a casa, que serà un dels punts claus per començar a sortir del pou el més aviat possible. La propera setmana necessiten guanyar per començarà  sortir del pou.