El CCE Tiana líder en solitari

El CCE Tiana ha aconseguit el que es proposava: marxar de vacances líder en solitari del grup quart de tercera catalana. Els de José Gómez havien de guanyar per poder aspirar al títol de campions, un objectiu que s’ha apropat gràcies a l’empat de l’Arenys de Mar FC, l’altre equip amb qui, fins ara, compartien el primer lloc. Els arenyencs, però, s’han enfrontat a l’Argentona amb un resultat de 0 a 0.

Els de Tiana han començat la segona part del partit conscients del resultat de l’Arenys de Mar FC i ha estat al minut 47 quan Marcel Ruscalleda ha donat la victòria al seu equip, sumant l’únic gol del marcador.

Aquesta victòria ara manté el CCE Tiana en la primera posició de la lliga però en solitari, amb 32 punts, només a un punt del segon classificat, el Poblenou de Pineda. L’anterior rival, l’Arenys de Mar FC, després del seu darrer enfrontament se situa en la cinquena posició.  L’equip local tornarà a la feina a partir del proper 12 de gener, quan es veurà les cares amb l’Àguila, darrer classificat per no haver guanyat cap partit.