El CCE Tiana perd contra la Mataronesa (1-2) però encara es pot salvar

El CCE Tiana ha estat a punt d’aconseguir un empat contra la Mataronesa, però al final del temps de descompte han vist com els de la capital del Maresme han fet un gol que els han tret el punt que havien aconseguit. En el temps de descompte i un minut més tard del que esta va previst acabar han fet el 1 a 2 que ha deixat al Tiana en una molt mala situació. Un punt que hauria estat vital per la vista de l’entrenador dels tianencs Juan Carlos Giménez

I els tianencs no han pogut fer res per evitar aquest gol. Els mataronins s’han avançat al marcador i ha empatat el Tiana a través d’un penal: però al final del temps reglamentari han afegit 4 minuts i han marcat gairebé al cap dels 5. Una decisió arbitral que ha explicat el mateix entrenador i que creu que no hi poden fer “res”

La Grama es retira

Una de les noticies de la setmana ha estat la retirada de la Grama, que la jornada passada ja no es va presentar en el seu partit i ara han confirmat la retirada. Això ha fet que li restin els punts a tots els equips i ha fet que el CCE Tiana segueixi amb opcions de mantenir-se tot i ser “molt complicat”. Juan Carlos Giménez

Ara cal pensar en la propera setmana, que el juguen contra el Premià de Dalt, a rival de al propera setmana i que és un rival que té just per sobre a la taula classificatòria.