Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana presenta la nova temporada i posa punt final a les celebracions pel centenari

El CCE Tiana presentarà la nova temporada 2021-2022 aquest diumenge 31 d’octubre a les quatre de la tarda mitjançant un acte que donarà la benvinguda a aquesta nova etapa i suposarà un punt final a les celebracions que s’han dut a terme pel centenari del club. Ho explica el seu president, en Raúl Sánchez:

 

Aquesta serà la primera presentació amb la nova junta del CCE Tiana, ja que l’any passat, a causa de la situació epidemiològica, no es va poder fer. En Raúl dóna detalls del que es podrà veure aquest diumenge:

 

L’acte acabarà amb un partit que disputaran els veterans del CCE Tiana contra els del Barça, una traca final que servirà per acomiadar el centenari del club:

 

Tot i que aquesta serà la presentació oficial, la temporada ja està en marxa des de fa unes setmanes. Sánchez explica que, per sort, aquest inici de temporada no té res a veure amb el de l’any passat, quan estaven més condicionats per les mesures de seguretat i higiene per la Covid:

 

Els objectius que s’han proposat per aquesta nova temporada, explica en Raúl Sánchez, és que el club pugui comptar amb equips competitius on els jugadors evolucionin i, alhora, gaudeixin del futbol: