Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana segueix sense guanyar i cau contra el Cabrera 2 a 1

El CCE Tiana ha tornat a perdre aquesta setmana contra el Cabrera, rival directe de la zona mitja baixa de la taula. Els de Ferran Martín han caigut contra un conjunt que també anava necessitat de punts i que ha vist com el Tiana perdia a casa seva. El partit s’ha posat d’esquena des del començament. Només començar els locals s’han avançat i 14 minuts després ja han marcat el segon. A partir d’aquí les forces s’han equilibrat.

 

Els tianencs no han pogut guanyar i només han pogut acurtar distàncies al minut 73. En aquest moment la pressió ha pujat i els tianencs només han pogut ajuntar més les línies i demostrar la seva superioritat. Però en nombroses ocasions s’han trobat amb el porter rival.

 

Els de Ferran Martin continuen sense guanyar aquesta temporada. Després de 11 jornades ja són penúltims amb només 3 de 33 possibles. De moment hi ha confiança en que les coses canviïn. L’equip ha millorat els seus números des de que hi ha el nou entrenador i han arribat alguns jugadors. Ara esperen que aviat es conegui el camí de la victòria.
El proper pas serà la setmana que ve contra un rival directe per la salvació. L’Associació Esportiva l’Empenta que visita el municipal després de perdre contra la Mataronesa, líder de la categoria.