El CCE Tiana torna a empatar contra el Cabrils (1-1)

El CCE Tiana ha tornat a empatar, setè de la temporada, i encara no coneix la victòria. Els homes de Juan Carlos Giménez han fet un millor partit que la setmana passada i han aconseguit esgarrapar un punt contra un rival de la zona mitja alta de la taula. El partit ha començat amb un marcador que no s’ha mogut en tota la primera part. Els equips tenien opcions, però no les materialitzaven. Els equips marxaven a vestuaris amb un empat que sabia a poc.

A la segona part les coses s’han posat malament pel Tiana. Al minut 54 Roger Tapiol era expulsat per doble groga i semblava que les coses no anirien de cara. Tot el contrari del que ha passat al minut 65 Jordi Cano obria el marcador pels tianencs, que feien d’aquesta manera el 1 a 0. El marcador ha seguit així fins a falta de 7 minuts per acabar el partit. Al 83 ha empatat el Cabrils que deixa molt tocats els interessos dels equips tianencs. Tot i això l’entrenador es mostra molt satisfet amb el resultat, Juan Carlos Giménez

La valoració és molt positiva perquè tenen davant un rival que té jugadors d’una entitat molt superior. El mateix entrenador el considera com un dels millors que hi ha en tota la categoria.

Per aquest motiu està tan satisfet amb l’empat. Creu que l’equip ha fet un pas endavant i que era el que necessitaven. Juan Carlos Giménez

Ara l’entrenador espera continuar amb aquesta línia la propera setmana descansen per motius de calendari i per recuperar partits, encara que ne el seu grup no n’hi ha cap. La propera joranda visiten el sempre complicat camp del Llavaneres. Els tianencs saben que han de començar a sumar victòries el més aviat possible.