El CCE Tiana torna a guanyar i encadena la segona victòria de la temporada

El CCE Tiana ha trencat la mala ratxa de resultats i de quina manera. Els de Juan Carlos Giménez han aconseguit la segona victòria de la present temporada contra un rival de al zona alta. Els tianencs s’han imposat per 2 a 1 al Pineda de Mar i aconsegueixen treure una mica més el cap de la cua.

El partit ha començat amb un gol a favor dels tianencs que desfeia l’empat inicial. Jesus Colorado ha estat el que ha aconseguit marcar al minut 33. El Tiana sortia amb ganes i l’equip rival patia les conseqüències. Abans del descans però, el Pineda ha aconseguit empatar. Ja a la segona part ha començat amb un Tiana que seguia a l’atac. Seriós i ben posicionat en defensa, els de Juan Carlos Giménez han seguit esperant. I al minut 63 han provocat que el Tiana marqués el 2 a 1 que a la par seria definitiu. A partir d’aquí enfrontaments entre els jugadors del Pineda i l’entrenador que han demostrat que l’equip de l’alt maresme s’esperava trobar un rival com el de la primera volta. Però segons el segon entrenador de l’entitat considera que els rivals pensen trobar un conjunt desfet, però el CCE Tiana no és així. Javier Canovas.

El tècnic de l’entitat considera que cal anar a per totes aquests punts que queden. Queden 30 per disputar i no es poden deixar escapar. Ara els jugadors ho tenen clar i saben que han d’anar a per totes. Canovas considera que hi ha jugadors per estar més amunt. A més la dinàmica ha canviat i això és una molt bona noticia

L’equip està creixent i demostrant que pot sortir de la cua de la classificació. Baixar a quarta categoria seria un cop molt dur per l’equip, ja que el compromís dels jugadors baixaria i molt. Javier Canovas.

Ara ja pensen en la propera jornada. Camp complicat i més tenint en compte que és el líder. Visitaran la pista de La Llàntia de Mataró.