Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana torna a perdre després de jugar molts minuts amb 10

El CCE Tiana ha tornat a perdre aquesta setmana a casa contra l’Argentona. Els de Juan Carlos Giménez han caigut contra un rival que ocupa la zona mitja de la taula i que podrien haver guanyat. Resultat final de 0 a 1 en un partit complicat i molt complert. Segons l’entrenador només ha faltat el gol. Juan Carlos Gímenez.

Els problemes han estat molt més grans quan a la primera part han hagut d’expulsar Kiko Peña. Aquest factor els ha condicionat molt tot el partit i han vist com el rival els hi guanyava terreny. Sobretot a la segona part s’ha notat el desgast físic que han patit la majoria dels jugadors.

Tot i això no han abaixat els braços i han seguit treballant. Fins a vuit ocasions que no han entrat  i els visitants no han pogut ampliar l’avantatge ja que només han fet dos. Els d’Argentona fins i tot s’han vist obligats a endarrerir línies per no perdre el partit. Un enfrontament del que l’entrenador del CCE Tiana marxa content. Juan Carlos Giménez

Ara cal preparar-se per la propera setmana en que comencen la segona volta contra el cuer de la categoria, el Gramenet B.