Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Centre Pilates Tiana amplia les seves instal·lacions

El Centre Pilates Tiana ha ampliat les instal·lacions del centre. El motiu d’aquesta reforma és obrir el seu estudi a la comunitat de professors de pilates. La Marian i el Miguel, professors i propietaris del centre, actualment són els únics de tota Catalunya i Espanya que han complert el programa de professors dirigit per Jay Grimes a California, Los Angeles. Jay Grimes va estudiar  de  amb Joseph Pilates, el creador del mètode, i actualment ell realitza aquest màster per transmetre la tècnica tradicional de pilates.

 

L’ampliació del centre l’han dut a terme per tal d’acollir a professors d’arreu que estan interessats per aprendre aquesta tècnica. Marian explica que se senten amb la “obligació de compartir aquesta professió”. Ja hi ha “molts professors” que s’han acostat al Centre Pilates Tiana per aprendre aquesta tècnica tradicional. L’ampliació del centre també millora les instal·lacions pels alumnes que participen a les classes freqüentment, d’aquesta manera ofereixen “més instal·lacions, espai i qualitat”.

El centre fa gairebé quatre anys i mig que està obert a Tiana. La Marian, una de les propietàries, comenta que estan molt contents amb la resposta dels tianencs i també pels alumnes fidels que venen fins al poble per fer classes amb ells.

 

El Mètode Pilates
El Pilates és un mètode d’educació física. Es basa en la rectificació postural i com equilibrar el cos amb força i flexibilitat per fer un cos atlètic i fer una prevenció d’un envelliment prematur, comenta la  Marian. El mètode va ser “molt revolucionari” explica la Marian.

El Centre Pilates Tiana treballa de manera individual i personalitzada amb l’alumne o professor. Així es com treballava el creador del mètode, Joseph Pilates, en el seu estudi de Nova York. D’aquesta manera, explica la Marian, es maximitza el potencial físic de cada cos ja que cadascú és diferent.

Centre Pilates Tiana
Centre Pilates Tiana

És un “mètode atlètic i d’educació física” a nivell individual, recalca que cada cos és diferent i per tant no tothom pot fer els mateixos exercicis. Per aquesta raó, explica que les classes col·lectives que es fan en alguns centres “es perd molt l’eficàcia del mètode”. Tothom té el mateix objectiu que és “estar fort i saludable” però que “cadascú segueix un camí diferent”, diu la Marian.

 

La professora del centre comenta que el cos s’ha de preparar per fer qualsevol activitat física. El Mètode Pilates ajuda a preparar i a prevenir el cos per fer exercici i les activitats del dia a dia.

Podeu consultar la pàgina del centre clicant aquí.