Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Club de Kat i el mural realitzat per Sergi Bastida, primers guanyadors del TIANART

El Club de Kat i el seu mural realitzat per l’artista Sergi Bastida, primers guanyadors del Festival Tianart. Aquest dilluns 21 de desembre ha tingut lloc a Can Riera l’entrega de premis en un acte que s’ha hagut de realitzar en streaming i que ha comptat amb la presència de dues representants de l’entitat i el mateix artista.

El Club de Kat, doncs, s’ha emportat el premi de 6.000 euros. La Núria, que forma part d’aquesta entitat, va explicar a La Local la tasca que fan amb els animals:

 

El mural guanyador, que representava l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Vida d’ecosistemes terrestres, també va ser el més votat al compte d’Instagram del festival.

Des del Club de Kat van agrair tant el premi com l’oportunitat de participar en un festival com aquest:

 

Sergi Bastida també es va sumar als agraïments i va destacar l’oportunitat que havia suposat el treball entre entitats i artistes:

 

La primera edició del Festival de murals Tianart ha comptat amb la participació de sis entitats i artistes que han reflectit en diversos punts del poble sis ODS diferents. L’acte d’entrega de premis, que podeu veure sencer al canal de Youtube de l’Ajuntament de Tiana, també va tenir una menció especial per a tots ells.