Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El cor juvenil de Tiana podrà ser una realitat aquesta tardor

Un dels somnis d’Eduard Montaño, president del Cor de Tiana, està a punt de veure la llum aquesta tardor: la creació d’un cor juvenil, per nois i noies a partir de 12 anys. Ho explica el mateix Montaño:

 

Per això, el “coru” (la Societat Coral Joventut Tinenca) començarà a fer promoció des de ja d’aquesta nova secció, per mirar d’atraure’n integrants.

Mentrestant, el Cor infantil de Tiana va a tota màquina. Aquest dissabte han fet a l’església de Sant Cebrià un dels seus concerts més importants: el de final de la temporada, que va omplir l’església de gom a gom.

Al concert, cada secció de la coral tianenca va interpretar quatre peces, i després en van cantar una conjuntament amb l’Orfeó Badaloní, les seccions del qual també van fer quatre temes. Eduard Montaño estava especialment satisfet perquè feia anys que no rebien una coral infantil:

 

El Cor infantil ja prepara, per al maig de l’any vinent, un altre dels projectes en què ja estan treballant amb màxima il.lusió: debutar, amb un concert, al Palau de la Música.