Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El cor sOns tancarà el curs aquest diumenge al Teatre Principal d’Arenys de Mar

El cor sOns cantarà aquest cap de setmana al concert d’estiu de la Coral l’Esperança d’Arenys de Mar. Ho farà com a coral convidada al Teatre Principal de la població del Maresme, aquest diumenge 1 de juliol a les 7 de la tarda. Amb aquesta última representació, tancaran el curs i plegaran veles fins al setembre.

La Laia Ferrer, una de les 10 cantants que conformen el cor sOns, explica que tenen molt bona relació amb la Coral l’Esperança i que els han convidat al seu concert de final de curs perquè comparteixen el mateix programa, un especial dedicat a peces musicals i de pel·lícules. La Laia avança alguna de les cançons que tenen al seu repertori:

 

Aproximadament, diu, porten des del gener preparant-lo:

 

La Laia creu que el balanç d’aquest curs ha sigut molt positiu. Ells canten per gaudir i passar-s’ho bé, diu, i és el que han fet. Amb tot això, el resultat final de totes les peces que han anat treballant durant el curs, ja sigui pel concert de Nadal o pel de final de curs, ha sigut molt bo. I és que sOns és un cor petit, però tal com diu la Laia, funcionen bé.

sONs porta només 4 anys amb aquest nom, però en fa 16 que van néixer sota la federació de Cors de Clavé:

 

El curs vinent continuaran amb noves propostes i nou repertori, però amb les mateixes ganes de sempre.