Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El “coro” de Tiana, actúa aquest dimarts a la presa de possessió de Puigdemont

L’acte de presa de possessió del nou president de la Generalitat, aquest dimarts, comptarà amb una convidada de luxe: la Coral Joventut Tianenca. I és que el “coro”, com se’ls coneix popularment al poble, actuarà aquest dimarts dins l’acte oficial i solemne en què Carles Puigdemont serà nomenat nou president de l’executiu català.

El president electe  prendrà, doncs, possessió del càrrec aquest dimarts, 12 de gener, a les 19.00 hores. Serà en el transcurs d’una cerimònia que tindrà lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

A la seva arribada al Palau, Carles Puigdemont passarà revista a la formació de gala que, en dies especials com aquest, faran els Mossos d´Esquadra. Després serà rebut pel darrer president de la Generalitat, Artur Mas.

L’acte s’iniciarà amb unes breus paraules de Mas. Tot seguit, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, farà la lectura del Decret de nomenament. A continuació, Carles Puigdemont pronunciarà la fórmula de prometatge i se li imposarà el distintiu propi del càrrec i realitzarà un parlament ja com a nou president de Catalunya. Serà, llavors, el moment de l’actuació de la coral tianenca que, com a cloenda, interpretarà l’himne nacional de Catalunya: Els Segadors.