Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Coro incorpora a la passejada caramellaire el Cor de dones i els Gegants de Tiana

L’any 2018, el Coro va recuperar les Caramelles, unes cançons populars que l’entitat solia cantar coincidint amb les Pasqües. Una tradició que, fins ara, estava reservada al Cor d’homes. Enguany, però, han decidit incorporar el Cor de dones. Ens ho expliquen en Pere Roca i l’Edu Montaño:

 

Aquesta és una de les principals novetats de l’activitat organitzada per la Societat Coral Joventut Tianenca, que enguany tindrà lloc diumenge 21 de maig. En Pere Roca explica que la passejada començarà a les deu del matí al monument a Clavé i acabarà a la Plaça de la Vila, on tindrà lloc un concert i el ball de gegants:

 

I és que l’altra gran novetat és la participació de la Colla Gegantera i Grallera de Tiana, una col·laboració que coincideix amb el 120è aniversari del Coro i el 25è dels Gegants:

 

Les Caramelles també comptaran amb la participació de la Societat Coral La Lira de Sant Cugat i el Cor Veus de la Virreina de Tiana. L’Edu anima a tothom a venir per gaudir tant de la música com de la posada en escena:

 

L’Edu i en Pere avancen que, a partir del setembre, tindran lloc els actes emmarcats dins del 120è aniversari del Coro.